Ons Team

Mijdrecht

Henri Moll

Mijn naam is Henri Moll. Na de studies Nederlands recht en fiscaal recht, ben ik al meer dan 30 jaar werkzaam als belastingadviseur, waarvan al ruim 20 jaar ook zelf als ondernemer. Naast de algemene praktijk houd ik me regelmatig bezig met fusies, overnames en reorganisatie, zowel fiscaal als in de positie van dealmaker en onderhandelaar. Daarnaast richt ik mij ook op het internationale fiscale recht en business development door mensen  zakelijk aan elkaar te koppelen of te adviseren bij nieuwe plannen.

Mijdrecht

Ton Kamp

Na 8 jaar werkzaam bij de Belastingdienst te zijn geweest als inspecteur directe belastingen te Rotterdam, in 1995 een eigen praktijk gestart. In 2000 de samenwerking met Henri aangegaan (Maquis). Gespecialiseerd in fiscale pensioenvraagstukken, lijfrentes en stamrechten en formeel belastingrecht (waaronder het voeren van procedures).

Mijdrecht

Thomas van der Vaart

Als rechtenstudent in 2012 parttime bij Maquis begonnen als ‘paralegal’. In 2017 de Master fiscaal recht (Internationaal & Europees belastingrecht) aan Universiteit van Amsterdam behaald. Thomas is als (junior) partner/belastingadviseur werkzaam op vrijwel alle vlakken van het fiscale recht met als speciale aandachtsgebieden starters, ZZP’ers en de IB-aangiftepraktijk.

Rotterdam

Caroline Catshoek

Na de studies HEAO-Economisch-Juridisch aan de HES te Rotterdam en Fiscaal recht aan de Rijksuniversiteit Leiden is zij werkzaam geweest in diverse fiscale werkkringen, waaronder in Parijs. In 1999 begonnen met de eigen fiscale praktijk in Rotterdam en daarnaast sinds 2001 actief bij Maquis. In 2012 als partner bij Maquis aangesloten met een algemene eigen praktijk en daarnaast gespecialiseerd in de fiscale begeleiding van echtscheidingen (www.uitelkaar.NU), complexe aangiften en belastingbesparingen voor ondernemers. Ook actief via www.uitelkaar.nu.

Roosendaal

Johan van de Put

Bij de Belastingdienst opgeleid als controleur en vervolgens een studie fiscaal recht gedaan, ruim 23 jaar bij de Belastingdienst werkzaam geweest, zowel operationeel als in het management. In 2003 fiscale partner geworden bij een regionaal accountants en belastingadvieskantoor. Ook al lang actief als fiscaal docent. In 2015 de vrijheid weer opgezocht en aangesloten bij Maquis. Naast de algemene praktijk gespecialiseerd op het gebied van de fiscale controles, inkomstenbelasting en formeel belastingrecht.

Amsterdam

Jan Beers

Na succesvolle afronding van de studies Nederlands recht, fiscaal recht en notarieel recht werkzaam geweest bij diverse toonaangevende belastingadvieskantoren. Tevens al geruime tijd als docent verbonden aan The Hague University of Applied Sciences. Specialist op het gebied van het erfrecht, estate planning, overdrachtsbelasting en notariële vraagstukken. Publiceert voorts regelmatig in vakbladen en verzorgt ook presentaties en lezingen. Werkzaam als estate planner en belastingadviseur en sinds 2016 aangesloten bij Maquis.

Mijdrecht

Eva Moll

Part-time office manager Maquis Mijdrecht sinds 2015.